Ilustrovaná žolíková tradícia nie je klišé

Žolíkové karty s tématikou psa

Ste fanúšikom atraktívnych kartových hier? Radi si s priateľmi, či rodinou zahráte žolíkovú partičku pri spoločnom stretnutí? Máme pre Vás skvelý tip ako osviežiť samotnú hru, spoločnú predstavivosť a výsledný pôžitok zo skvelej zábavy. Možno prekvapíte tých, ktorým sa zunovali tradičné francúzske karty pri žolíkovej hre, blackjacku, bridžu, či pokri. Verte, že nejde o zmenu povrchnú a obyčajnú. Vrchný dizajn, ktorý propaguje samotné karty sa mení neustále. Propagovaná značka spoločnosti, nahé slečny, zobrazené obľúbené veci na povrchu kariet sú síce pútavé, ale svoj cieľ plnia iba na začiatku. Sú vždy rovnaké pri každej zo 108 kariet pri hre JOKER (žolík). Čo tak pozrieť sa dovnútra?! Inšpiratívne žolíkové karty Váš pocit z hry umocnia nielen na začiatku. Žolík je populárny hlavne v strednej a staršej generácii a práve táto kreatívna novinka pozitívne ovplyvní všetky generácie. Prečo?

Pes – najlepší priateľ človeka

Máte domáceho miláčika? Chýba u vás niečo, kde by Vás miláčik ešte nebol vyobrazený? Vyskúšajte žolíkové karty špeciálne vytvorené pre milovníkov kariet, výtvarného umenia a psíkov. Pri každej aktivite s kartami na Vás jeden z nich vykukne a pripomenie Vášho skvelého psieho priateľa. Zobrazia sa ako hrdinské, odvážne, komické a vždy milé postavičky. Dramatická balerína, hrdinský vojak, trubadúr lásky zasiahli už veľa fanúšikov svojim milým vtipom a humorom.

Artiphany

Posledný návrh z dielne umeleckého dizajnéra zo San Francisca Johna Littleboya je vskutku výnimočný. Nazval ho „Pack of Dogs“ a je predajným artiklom online obchodu s hracími kartami s názvom Artiphany, ktorý prevádzkuje. Transformáciou vlastnej umeleckej predstavivosti do seriálu o psíkoch priamo v kartách ukazuje ako sa z obyčajných hracích kariet stáva malá krabička s pokladom. Roztomilo a jednoducho vyobrazené psie postavičky sú špecialitou Johna Littleboya už od roku 2010. Dnes, nielen v Artiphany, sú ponúkané aj ako pohľadnice zatriedené podľa zvierat a príležitostí, ku ktorým sa viažu.

Hlavným upozornením pri jeho kartovom balíčku psov je: „Normálne hracie karty už možno nikdy nebudú tak atraktívne.“ Pozrite si ich spolu s nami a ohodnoťte, či je upozornenie adekvátne a inšpirujte sa pri Vašej novej partičke žolíka 😊

 

TOP ilustrované francúzske karty spestria každú žolíkovú partiu: